Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
Sportsturf
Stad + Groen

Nominaties Interieurbeplanting 2017 bekend

dinsdag 10 januari 2017

De nominiaties voor de competitie Interieurbeplanting van het jaar 2017 zijn bekend. Op 2 februari maakt de vakjury tijdens het congres Buildin' Green bekend wie van de drie genomineerden uiteindelijk met het predicaat Interieurbeplanting 2017 naar huis mag.

Nadat de vakjury in de voorronde vier geselecteerde projecten bezocht, werden de volgende inzendingen als kanshebber genomineerd:

- Lely Campus in Maassluis door Van Ginkel Interieurbeplanting B.V.

- AQUAradius in Hoofddorp door Roessink Interieurbeplanting

- Jools in Amsterdam door GrownDownTown

Volgens branchevereniging voor ondernemers in het groen (VHG) laat de landelijke competitie Interieurbeplanting van het Jaar de toegevoegde waarde van binnengroen zien. De drie genomineerde projecten zijn volgens VHG ieder op een eigen wijze inspirerend en bewijzen dat er winst te behalen is als interieurbeplanters in een heel vroeg stadium in het ontwikkelingstraject van de bouw zijn betrokken.

De vakjury heeft de projecten beoordeeld op een aantal vooraf vastgestelde aspecten als ontwerp, technische realisatie, vakmanschap, de toegepaste beplanting, kwaliteitsborging, onderhoud en PR-waarde. Ook de samenhang tussen groen, functionaliteit en omgeving en de uitwerking van de oorspronkelijke opdracht zijn meegenomen in de beoordeling. De vakjury geeft daarnaast aan waar eventuele ontwikkelingskansen en verbetermogelijkheden liggen. De competitie Interieurbeplanting van het jaar werd voor de tweede keer gehouden.

door Guus van Rijswijck


REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM