Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
Sportsturf
Stad + Groen

Studenten presenteren resultaten en adviezen voor groen in wijk

woensdag 11 januari 2017

Op woensdag 18 januari presenteren studenten van de Velpse hogeschool Van Hall Larenstein in de Lommerd in Arnhem hun onderzoek naar het openbaar groen in het Spijkerkwartier. Ook laten ze de mogelijkheden zien om het groen in de wijk toekomstbestendig in te richten.

De studenten van het 'groene' hbo in Velp onderzochten het groen in de wijk en de mogelijkheden om het groen toekomstbestendig in te richten. Gedurende een half jaar werkten een vijftal studenten in nauw contact samen met buurtbewoners. Tijdens de informatieavond presenteren de studenten hun resultaten, innovatieve 'groene' oplossingen en adviezen en is er ruimte om mee te denken.

Allerlei tips zullen de revue passeren en de studenten zullen stilstaan bij onderwerpen als fijnstof, wateroverlast, gevelgroen, stadsimker en participatie. Bewoners en andere geĂ¯nteresseerden komen meer te weten over het Spijkerkwartier en de inrichtingsmogelijkheden voor natuurlijke elementen. Onder de aanwezigen zal een regenton ter waarde van € 80 worden verloot. De presentatie start om 20 uur; de inloop is vanaf 19.30 uur.

bron: mijnspijkerkwartier.nl

door Guus van Rijswijck


REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM